Nyírségi Család és KarrierPONT ünnepélyes átadása
2019-02-09
I. Szakmai Nap – Nyírcsaholy
2019-05-29
Nyírségi Család és KarrierPONT ünnepélyes átadása
2019-02-09
I. Szakmai Nap – Nyírcsaholy
2019-05-29

Győrteleki Családi Nap – Idősek Farsangja

dav

2019. február 16-án 12:00 kor kezdődött a Nyírségi Család és KarrierPONT győrteleki Családi Napja, amely a nagy múltú Idősek Farsangja köré szerveződött.

A farsangi hagyományőrző családi napra 220 fő fogadta el a meghívásunkat. Halmi József Győrtelek község polgármestere, a Kéz a Kézben Nyugdíjas Klub tiszteletbeli tagja ünnepélyesen megnyitotta a rendezvényt, majd Jakab Melinda, a Nyírségi Család és KarrierPONT szakmai vezetője, mondta el köszöntő beszédét és Herczku Andrásné, az Életet az Éveknek Egyesület vezetője, is köszöntötte a megjelenteket. A hagyományosnak mondható Idősek Farsangján 12 idős klub tagjai vettek részt, akik dalaikkal, nótáikkal, paródiáikkal előadásukkal színesítették a rendezvényt, illetve szórakoztatták a közönséget. A megnyitó, köszöntő után a rendezvényt a Győrteleki Kéz a Kézben Nyugdíjas Klub tagjai méltóan kezdték el, ugyanis előadásukban a Nyugdíjasok Himnuszát hallgathattuk meg, amely himnusz alatt minden jelenlévő felállva tisztelgett a nyugdíjasok előtt.

A Győrteleki Napsugár Óvoda fergeteges műsora következett, amelyben elkergették a telet. Beregi Péter és Heller Tamás előadóművészek, humoristák műsorát láthattuk következő program elemként, akik színvonalas humoros előadásukkal szórakoztatták az időseket, és családjaikat. A humoristák műsora után a nyugdíjas klubok adtak elő hagyományőrző, valamint szórakoztató produkciókat. Ezek után következett a Meglepetés produkció, amit a Szatmári Polgi Band adott elő. Hat szatmári település bevállalós polgármestere – amelyekből 2 az együttműködő önkormányzatunk – adta elő az Irigy Hónaljmirigy Szarkaláb című számát: Halmi József Győrtelek község polgármestere Máténé Vincze Andrea Géberjén község polgármestere Magyar Csabáné Nyírcsaholy község polgármestere Kovács Csaba Fülpösdaróc község polgármestere Illés Béla Papos község polgármestere Karácsony Sándor Ura község polgármestere A rendezvénynek 23 órakor lett vége, mindenki nagyon jól érezte magát, felhőtlenül jól szórakoztak a vendégek.

szechenyi2020