Decemberi Klubfoglalkozás dr. Heidl Beátával
2018-12-08
Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
2018-12-19
Decemberi Klubfoglalkozás dr. Heidl Beátával
2018-12-08
Czinka Panna Roma Kulturális Egyesület Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
2018-12-19

Luca napi Családi Nap Hodászon 

2018. december 13-án (Luca napján) megtartottuk az első nagyrendezvényünket Hodászon, az Eszterlánc Egységes Óvoda és Bölcsődében. Hodász Nagyközség Önkormányzata a projekt megírása óta együttműködő partnere a Czinka Panna Roma Kulturális Egyesületnek, így kérésüknek megfelelően Hodászra vittük az első Családi Napunkat.
Hodászon nagyon fontosnak tartják a közösségépítő rendezvényeket, nagyon örültek annak, hogy a projektünk, a Nyírségi Család és KarrierPONT erre is lehetőséget ad. Így a helyiek igényei alapján, a család közös szabadidő eltöltését szem előtt tartva, kidolgoztuk a Családi Nap programját, és december 13-án közösen az Önkormányzattal sikeresen meg is valósítottuk azt. A siker egyik mérőszáma az volt számunkra, hogy nem várt érdeklődéssel zajlott a rendezvény, ugyanis 222 fő vett részt rajta. 10 órakor az ünnepélyes Megnyitóval kezdődött a rendezvény, majd a Vidám Manók együttes szórakoztatta a gyermekeket. Eközben megkezdődtek a kézműves foglalkozások, a nagy sikert aratott arcfestés, csillámtetoválás, az egyéb közösségi játékok. 13 órakor vidám Luca napi vonatozásban vehettek részt a rendezvényre látogatók, majd a büszke szülők az óvodások műsorát tekinthették meg. 15.30-kor a helyiek nagy kedvence, Robertó koncertje következett. Igazán sikeres rendezvényként könyveltük el a Luca napi Családi Napot Hodászon.
A többi együttműködő önkormányzatunkkal folyamatosan tárgyalunk a rendezvények lehetséges időpontjairól, így Nyícsaholyra, Győrtelekre, Nyírgyulajra, valamint Tunyogmatolcsra is hamarosan ellátogatunk.
szechenyi2020